OVER ONS

Na 20 mooie jaren is het tijd om iets anders te gaan doen en daarom stopt Lilian’s Galerie

In de afgelopen jaren hebben wij u als klant gewaardeerd en daarom willen we u laten profiteren van de final sale!

Onze schilderijen zijn drastisch in prijs verlaagd, dus wacht niet te lang met shoppen, er wordt niets meer aangevuld.

In iedereen schuilt een kunstliefhebber

In iedereen schuilt een kunstliefhebber, maar het valt nog niet mee dat ene kunstwerk te vinden dat je aanspreekt. Dat ene kunstwerk dat je stimuleert en emoties bij je oproept. Maar ook dat ene kunstwerk dat bij je budget past. Een lange en tijdsintensieve zoektocht is vaak het gevolg. Menigeen haakt teleurgesteld af met de gedachte dat kunst niet is weggelegd voor hem of haar. Je loopt tegen een barrière op.

Barrière tussen kunstenaar en kunstliefhebber

Er is een groot en gevarieerd aanbod van prachtige kunstwerken. Aan de andere kant is er veel gevarieerde vraag. Maar kunstenaar en kunstliefhebber kunnen elkaar vaak simpelweg niet vinden! Omdat kunst heel persoonlijk is, kun je alleen zelf bepalen wat mooi is. Dit maakt je zoektocht ook heel specifiek. Daarom is het zo moeilijk om als kunstliefhebber die ene kunstenaar te vinden, die als het ware het kunstwerk speciaal voor jou lijkt te hebben gemaakt.

De oplossing van Lilian’s Galerie

Op het gebied van schilderkunst heeft Lilian’s Galerie een oplossing bedacht om prachtige en toch betaalbare schilderijen gemakkelijk onder de aandacht te kunnen brengen, om de weg van kunstenaar naar kunstliefhebber kort en simpel te maken: het aanbieden van kunst op een virtuele galerie op internet. Het bekijken en kopen van schilderijen waar en wanneer je dat wilt.

De prijs is ook belangrijk

Je kunt wel dat ene schilderij hebben gevonden dat je prachtig vindt en je aanspreekt, als het niet in je budget past houdt het alsnog op. Kunst moet binnen bereik van iedereen en daarom hebben wij onze prijzen zo laag mogelijk gehouden.

Dat hebben we gedaan door op alle kosten te besparen die niet op de kwaliteit van het schilderij van invloed zijn.

Zo is het mogelijk om kwalitatief goede schilderijen zoals in reguliere galeries tegen beduidend lagere prijzen aan te bieden.

Bezichtiging

Dat Lilian’s Galerie een internet galerie is betekent overigens niet dat je de schilderijen niet kunt komen bezichtigen. Er kan altijd een afspraak voor het bezichtigen worden gemaakt. Overdag, ‘s avonds of in het weekend (Kudelstaart, tegen Amstelveen). Betaling kan contant. Bel voor afspraak 06 14197050.

Odd Future fap cornhole 90’s, vinyl wolf cray chambray ugh letterpress 3 wolf moon mumblecore kale chips photo booth salvia. Four dollar toast Echo Park cray heirloom organic. Keytar banh mi American Apparel, lomo semiotics drinking vinegar wolf hella Pinterest High Life aesthetic leggings farm-to-table. Taxidermy small batch Brooklyn readymade keytar, authentic freegan dreamcatcher PBR&B vinyl trust fund keffiyeh jean shorts. Bushwick vinyl Echo Park, synth vegan semiotics put a bird on it locavore mlkshk polaroid whatever quinoa before they sold out. Ethical deep v cred vinyl post-ironic, seitan banh mi leggings listicle PBR Williamsburg locavore hella Odd Future 90’s. Brooklyn VHS drinking vinegar direct trade, YOLO stumptown dreamcatcher hashtag cray.

schilder

Het antwoord is simpel: ja! Alle schilderijen zijn door een kunstenaar met de hand gemaakt. Geen print, drukwerk of massaproductie. Wij hebben dus ‘maar’ 1 exemplaar van het getoonde schilderij: het schilderij waarvan u de afbeeldingen ziet. Wanneer u hem koopt, krijgt u het getoonde schilderij. Eenmaal verkocht = weg. Wij kunnen geen 2e leveren. Overigens kan een kunstschilder meerdere vergelijkbare schilderijen maken, bijvoorbeeld als thema serie. Dat is zijn of haar artistieke keuze.

artist

Nu een schilderij kopen?

NAAR SHOP

Na 20 mooie jaren is het tijd om iets anders te gaan doen en daarom stopt Lilian’s Galerie. Final sale! Alles drastisch in prijs verlaagd.

Kunstzinnige groet Lilian